Zoeken naar sportieve man

Uw zoekactie voor sportieve man leverde 44 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tiago 26 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Knappe jong man ziekt koppel voor spa/fun
Hey ben een knappe sportieve man van 25 jaar. Ben een sociale persoon en een echte levensgenieter. En ben op zoek naar een koppel om samen fun te hebben in spa of tussen de lakens. Heb al wat ervaring met koppels en dit was altijd erg leuk. Heb je interesse of een voorstel stuur me maar grts ;)  

Knappe jong man ziekt koppel voor spa/fun
Koen 49 jaar Limburg - Bree
Sportieve man zoekt koppel voor een date vanavond
Hey, Leuk dat je mijn advertentie bezoekt... Ben een sportieve midveeriger op zoek naar een koppel om samen de dame te verwennen. Stats : 1.86m,89kg, blond, niet roker Kan me verplaatsen, maar ook ontvangen (na 21u) Zin? Stuur even een leuke reactie met (on)herkenbare foto van beiden en ik laat jullie sowieso een berichtje Koen x  
Dirk 45 jaar Antwerpen - Putte
Eerlijke man zoekt koppel voor leuke ervaring
Ik ben een slank sportieve man die een MVM ervaring wil afstrepen van zijn bucketlist. Is er een serieus koppel hier dat hiervoor open staat? Ik beloof jullie dat het geen teleurstelling zal zijn. Ben 1m88 groot, 82kg met een geschoren 16x4. Ben erg vrouw gericht maar ook bi-ervaring. Dus een verloren handje, graag en als de man van het koppel graag eens dubbel gepijpt wil worden dan kan dat ook. Ik weet me te gedragen, nodige respect, discretie en hygiëne. Ik zorg voor een leuke luxe hotelkamer en bubbels. Ben benieuwd! D.  

Eerlijke man zoekt koppel voor leuke ervaring
11 dagen
Kris 50 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Date
Hallo,ben slanke en sportieve man, 1.75m, 73kg, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Ontvangen of verplaatsen  
Stuf 26 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge man zoekt koppel
Hey ben een knappe sportieve man van 25 jaar. Ben een sociale persoon en een echte levensgenieter. En ben op zoek naar een koppel om samen fun te hebben. Heb al wat ervaring met koppels en dit was altijd erg leuk. Heb je interesse of een voorstel stuur me maar grts ;)  

Jonge man zoekt koppel
13 dagen
Mertoo 31 jaar Limburg - Borgloon
Zuiderse
Groot geschapen sportieve man zoekt kan ontvangen en verplaatsen. Op zoek naar een spannend geile date. Sta open voor verschillende scenario's. Graag reageren met wat informat  
14 dagen
SaunaMan 37 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Sportieve man zoekt koppel
Hoi Ik ben een sportieve man, 37, 1.75, op zoek naar een koppel die me graag af en toe eens wil meenemen naar een ero-sauna. Babbelen, (mee)spelen, toekijken, genieten. Foto van mezelf met plezier na eerste contact.  
Stijn 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Respectvol speelkameraadje
Hoi hoi! Ik ben een slanke, sportieve man van 33 uit de regio Gent (maar kan makkelijk verplaatsen). Ik zou héél graag in contact komen met een openminded koppel dat er graag een speelkameraadje bij wil. Respect en discretie staan voorop. Ik zou graag worden betrokken bij jullie wensen en fantasietjes en die op ons eigen tempo helpen waarmaken. Ik heb zelf heel wat ideetjes voor leuke scenario's voor fun met 3, maar ik hoor ook graag jullie suggesties. Bi-schierig, maar da's geen must voor deze date. Stuur je een berichtje (graag met foto)? Misschien tot snel?  

Respectvol speelkameraadje
15 dagen
Luc 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Verzorgde sportieve man zoekt koppel.
Verzorgde sportieve hetero man zoekt koppel waar de vrouw mag verwend worden, dit kan bijvoorbeeld dat de man des huizes niet kan of mag door omstandigheden.( leeftijd niet van belang).  
16 dagen
Kris 50 jaar Limburg - Halen
Date
Hallo,ben slanke en sportieve man, 1.75m, 73kg, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Ontvangen of verplaatsen  
  1   2   3   4   5